Muschi tocat

Timp de preparare o ora

Dificultate Ridicata

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Muschi tocat

Carnea se spala, se scurge, se zvinta si se taie bucati mici; ceapa se curata, se spala, se taie felii si se inabusa in ulei cu adaos de putina apa. Cartofii se curata, se spala pe jumatate, se scurg si se racesc. Carnea impreuna cu cartofii, ceapa si verdeata se tree prin masina de tocat. La compozitia rezultata se adauga doua oua batute, piperul macinat si sarea. Se amesteca componentele pina ce devin o pasta ornogena care se intinde pe planseta de lucru, asezind ouale fierte la mijloc, dupa care se ruleaza si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se pensuleaza cu ou si se introduce la cuptor pentru cca 50 minute. Se mai unge cu ou deasupra spre sfirsit si daca este bine patrunsa in interior, se scoate tava si se portioneaza una sau doua bucati la portie. Se serveste in farfurie sau pe platou, cu diferite garnituri de legume si salate.

Ingrediente Muschi tocat

Pentru 10 portii: 700 g carne de vita

300 g carne de porc

3 oua fierte

3 oua nefierte

200 g ceapa

200 ml ulei

1 legatura verdeata

250 g cartofi

1 ou pentru un

sare

piper

dupa gust.

Categorii