Muschiulet impletit, aromat cu legume

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Muschiulet impletit, aromat cu legume

In primul rand curatam legumele, taiem dupa preferinta apoi ne ocupam de carne... taiem carnea pe diagonala in 3 fasii,incepeti de la un capat, pe care nu-t taiati si impletim carnea, presaram cu ierburile amestecate apoi cu amestecul de condimente facut... usturoiul il curatam si taiem fasii mai subtiri si impanam carnea... intr-o tigaie puneti 2-3 lg de ulei si prajiti carnea pe ambele parti... se scoate carnea, se pune intr-o tava si se acopera cu folie la odihnit pana ce ne ocupam de legume... in tigaia ce a fript carnea se pun legumele 2-3 min, la gata adaugam la carne, mai punem 3-4 lg de ulei si turnam vinul, acoperim cu o folie, introducem la cuptor 30 min dupa care descoperim, stropim din cand in cand cu sosul de vin si lasam pana ce se rumeneste frumos carnea... servim alaturi cu un pahar de vin alb :)! Pofta buna!

Ingrediente Muschiulet impletit, aromat cu legume

1 muschiulet de porc mare, 2-3 morcovi, 2 ardei rosii, 3-4 fire ceapa verde, 3-4 catei usturoi, sare, piper, piper alb, boia de ardei dulce, boia de ardei iute, maghiran, oregano, 2-3 lg ulei pt tigaie, 3-4 lg ulei pt tava, 100 ml vin alb...

Categorii