Navarin de tap a la Diana

Reteta culinara Navarin de tap a la Diana din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Navarin de tap a la Diana

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Navarin de tap a la Diana

 

Unul din motivele pentru care ador acest site este ca te inspira, te provoaca si inveti diverse lucruri. “Jucandu-ma” cu rubrica “ Raspunzi si castigi” am auzit prima oara de Navarin - Tocana frantuzeasca de miel cu cartofi, al carei ingredient principal este napul” si asa s-a “nascut” reteta mea. Daca as mai fi avut miel, o faceam cu miel, dar cum tapul meu asteapta sa fie gatit, i-am facut pe plac :P Aaa, tot aici am auzit prima oara de “buchet garni” si am fost incantata sa imi folosesc noile cunostinte in aceasta reteta. Inarmati-va cu rabdare si incercati reteta. Eu zic ca merita. :)

Ingrediente Navarin de tap a la Diana

2,100 g carne de tap cu os (dupa dezosare au ramas cca. 800 g)

350 g napi

5 cartofi

1 buchet garni

400 g fasole verde

1/2 fenicul

3 fire (cca 1/2 dintr-o tulpina) apio

2 fire praz

4 rosii

cativa catei de usturoi

2 morcovi

1 cana vin rosu

cca. 2 l supa de tap

2 linguri ketchup dulce de casa

Categorii