Navarin de tap a la Diana

Reteta culinara Navarin de tap a la Diana din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Navarin de tap a la Diana
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Navarin de tap a la Diana
Unul din motivele pentru care ador acest site este ca te inspira, te provoaca si inveti diverse lucruri. “Jucandu-ma” cu rubrica “ Raspunzi si castigi” am auzit prima oara de Navarin - Tocana frantuzeasca de miel cu cartofi, al carei ingredient principal este napul” si asa s-a “nascut” reteta mea. Daca as mai fi avut miel, o faceam cu miel, dar cum tapul meu asteapta sa fie gatit, i-am facut pe plac :P Aaa, tot aici am auzit prima oara de “buchet garni” si am fost incantata sa imi folosesc noile cunostinte in aceasta reteta. Inarmati-va cu rabdare si incercati reteta. Eu zic ca merita. :)
Ingrediente Navarin de tap a la Diana
2,100 g carne de tap cu os (dupa dezosare au ramas cca. 800 g)
350 g napi
5 cartofi
1 buchet garni
400 g fasole verde
1/2 fenicul
3 fire (cca 1/2 dintr-o tulpina) apio
2 fire praz
4 rosii
cativa catei de usturoi
2 morcovi
1 cana vin rosu
cca. 2 l supa de tap
2 linguri ketchup dulce de casa