Negresa cu cafea si gem de smochine

Reteta culinara Negresa cu cafea si gem de smochine din categoria Prajituri. Cum sa faci Negresa cu cafea si gem de smochine

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Negresa cu cafea si gem de smochine

 

O alta varianta de negresa gatita la multicooker 5.1 digital 5.6 l CrokPot

250 ml cafea 250 ml suc de rodii 420 g faina 300 g zahar 120 ml ului 60 g cacao 2 lingurite rase cu bicarbonat de sodiu 1 lingurita otet un praf de sare esenta de vanilie Glazura gem de smochine si nuca macinata

Intr-un bol am pus ingredientele uscate, le-am amestecat cu un tel, apoi am incorporat ingredientele umede, am omogenizat ingredientele pana am obtinut un aluat mai moale. Am pus hartie de copt in vasul CrokPot-ului, am asezat aluatul, am trantit un pic vasul sa se uniformizeze aluatul.Am asezat vasul in aparatul CrokPot, am setata functia coacere la 175 grade si 35 min si am lasat aparatul sa isi faca tava. Dupa semnalul sonor am oprit aparatul, am scos negresa din vas, am intins gemul de smochine si am presarat nuca prajita si macinata, am lasat sa se raceasca, apoi am portionat prajitura.

Ingrediente Negresa cu cafea si gem de smochine

250 ml cafea

250 ml suc de rodii

420 g faina

300 g zahar

120 ml ului

60 g cacao

2 lingurite rase cu bicarbonat de sodiu

1 lingurita otet

un praf de sare

esenta de vanilie

Glazura

gem de smochine si nuca macinata

Categorii