Negresa cu miez de nuca

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Negresa cu miez de nuca

Se separa ouale. Albusurile se bat spuma, iar galbenusurile se amesteca cu 200 g zahar. Se freaca zaharul cu untul si se adauga albusurile batute spuma. Pe urma se adauga si miezul de nuca, galbenusurile, mirosurile, amoniacul, cacao si faina. Se unge o tava cu margarina, unt sau hartie de copt (fiecare cu ce vrea), se intinde aluatul uniform in tava si apoi se baga la cuptor aprox. 1 h (se face testul cu scobitoarea). Pofta buna! P.S. Reteta originala este diferita de ce-am facut eu. Nu am respectat-o, mi-am facut de cap:D.

Ingrediente Negresa cu miez de nuca

10 oua

300 g unt (eu am pus 200 g)

300 g + 200 g zahar

1lingurita amoniac (eu am pus 1 plic praf de copt)

mirosuri (coaja de lamaie

rom....)

300 g faina

cacao

Categorii