Negresa cu nuca de cocos

Timp de preparare o ora si 10 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Negresa cu nuca de cocos

Intr-un castron mare se bate untul cu zaharul pana cand se obtine o crema usoara si spumoasa.Se adauga oul,se amesteca bine.Se combina faina,cacaua si sarea de lamaie;se adauga treptat in mixtura cremoasa.Se aduaga nuca.Se intinde jumatate din compozitie intr-o tava de copt, unsa. Pentru umplutura se amesteca nuca de cocos si laptele condensat si se intinde peste compozitia din tava.Se acopera cu restul de compozitie si se coace timp de 30-45 de minute sau pana cand o scobitoare infipta in mijlocul prajiturii iese curata.Se raceste pe gratar.Dupa ce se raceste se toarna glazura din ciocolata(ciocolata topita cu putina margarina).Se taie in dreptunghiuri.

Ingrediente Negresa cu nuca de cocos

o cana de unt moale,o cana de zahar,4 oua,2cani de faina,4 linguri de cacao,o jumatate lingurita sare de lamaie, jumatate cana de nuca tocata.

Umplutura de cocos:200g nuca de cocos,o cutie de lapte c ondensat(420g).

Glazura:4 cubulete de ciocola de menaj si putina margarina.

Categorii