Negresa de post cu visine si nuca

Reteta culinara Negresa de post cu visine si nuca din categoria Mancaruri de post. Specific Romania. Cum sa faci Negresa de post cu visine si nuca

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Negresa de post cu visine si nuca

 

O prajitura pufoasa si delicioasa despre care nici nu zici ca e de post! Și se prepară foarte ușor, este gata în mai puțin de jumătate de oră.

1 cană și 1/2 lapte de cocos 1 cană de apă minerală 1/2 lgt sare 1 cană zahăr 1 plic de zahăr vanilat 5 lg ulei 3 căni de făină albă 5 lg cacao 1 plic praf de copt 1 borcan mic cu dulceata de cirese o mână de nuci

Laptele de cocos se toarnă într-un vas cu apă minerală. (L-am scos din cutie, a trebuit sa-l incalzesc usor ca sa-l pot scoate). Adaugam sarea, zaharul si zaharul vanilat si amestecam pana se topesc. Se adauga apoi uleiul, faina alba, cacao si praful de copt. Se amestecă bine până se omogenizează.

La final se adauga dulceata de cirese si nuca tocata grosier. Se omogenizeaza apoi se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30-35 de minute. Se face testul cu scobitoarea. Se scoate din cuptor, se lasa la racit apoi se portioneaza.

Poftă bună!

Ingrediente Negresa de post cu visine si nuca

1 cana si 1/2 de lapte de cocos

1 cana de apa minerala

1/2 lgt sare

1 cana de zahar

1 plic zahar vanilat

5 lg ulei

3 cani de faina alba

5 lg cacao

1 plic praf de copt

1 borcanel mic cu gem de visine

o mana de nuca

Categorii