Niochi a la romana
Instructiuni de preparare Niochi a la romana
Ingrediente Niochi a la romana
3 pahare de lapte
75 gr de unt
1/2 lingurita nucsoara rasa
250 gr de gri
2 oua
150 gr branza sarata sau cascaval
50gr de branza parmezan rasa subtire.
3 pahare de lapte
75 gr de unt
1/2 lingurita nucsoara rasa
250 gr de gri
2 oua
150 gr branza sarata sau cascaval
50gr de branza parmezan rasa subtire.
Reteta culinara Chec - budincă cu dovlecei - Gustos și sățios din categoria Aperitive / Garnituri.
Reteta culinara Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă din categoria Aperitive
Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola - Cum se prepara Tortil
Reteta culinara Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa din cat
Reteta culinara Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară din categoria Aper
Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie - Cum se prepara acest Quiche cu dovlecei - Varianta r
Reteta culinara Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide din categoria Aperitiv
Reteta culinara Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos din categoria Aperitive / Garni