Norisor cu ou si carnat
Noua, celor de la Petitchef ne plac ouale gatite in toate formele: fierte, prajite, omleta, fierte in apa ...dar tie? Astazi ne propunem un nou mod de gatit: norisor! Cunoscut sub numele de „ou in nor“, aceasta reteta va surprinde cu o prezentare originala! Haideti sa incercam impreuna!
Instructiuni de preparare Norisor cu ou si carnat
Separati albusul de galbenusuri avand grija sa nu se sparga galbenusurile. Puneti fiecare galbenus separat in vase mici. Le folosim mai tarziu.
Sarati albusurile si bateti-le spuma.
Se toaca marunt feliile de carnat si se amesteca cu albusul batut spuma, cu branza rasa, piperul si ierburile Provence. Se amesteca usor, avand grija sa nu se lase albusul.
Pe o foaie de copt formam doua gramezi de albus, iar in mijloc facem o adancitura.
Coaceti 7 minute la 220°C.
Adaugati cate un galbenus in fiecare adancitura si dati la cuptor pentru 2 minute.
Voila! Ouale norisor sunt gata!
Ingrediente Norisor cu ou si carnat
2 oua
5 felii de carnat
70 gr branza rasa
ierburi de Provence
sare
piper