Norisor cu ou si carnat

Noua, celor de la Petitchef ne plac ouale gatite in toate formele: fierte, prajite, omleta, fierte in apa ...dar tie? Astazi ne propunem un nou mod de gatit: norisor! Cunoscut sub numele de „ou in nor“, aceasta reteta va surprinde cu o prezentare originala! Haideti sa incercam impreuna!

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Norisor cu ou si carnat

Separati albusul de galbenusuri avand grija sa nu se sparga galbenusurile. Puneti fiecare galbenus separat in vase mici. Le folosim mai tarziu.

Sarati albusurile si bateti-le spuma.

Se toaca marunt feliile de carnat si se amesteca cu albusul batut spuma, cu branza rasa, piperul si ierburile Provence. Se amesteca usor, avand grija sa nu se lase albusul.

Pe o foaie de copt formam doua gramezi de albus, iar in mijloc facem o adancitura.

Coaceti 7 minute la 220°C.

Adaugati cate un galbenus in fiecare adancitura si dati la cuptor pentru 2 minute.

Voila! Ouale norisor sunt gata!

Ingrediente Norisor cu ou si carnat

2 oua

5 felii de carnat

70 gr branza rasa

ierburi de Provence

sare

piper

Categorii