Ochi de paun

Reteta culinara Ochi de paun din categoria Prajituri. Cum sa faci Ochi de paun

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ochi de paun

 

INGREDIENTE
Aluat : 500 g faina 150 g untura (sau 170 g margarina) 30 g drojdie proaspata 150 ml lapte caldut 3 galbenusuri Umplutura : 3 albusuri 100 g zahar pudra 200 g nuci macinate ( sau mac macinat ) 500 g visine (sau mai mult) indulcite gem de caise sau gem de prune... pentru uns cele 3 foi 3 lg zahar pudra pentru presarat deasupra

Ingrediente Ochi de paun

Aluat :

500 g faina

150 g untura (sau 170 g margarina)

30 g drojdie proaspata

150 ml lapte caldut

3 galbenusuri

Umplutura :

3 albusuri

100 g zahar pudra

200 g nuci macinate ( sau mac macinat )

500 g visine (sau mai mult) indulcite

gem de caise sau gem de prune... pentru uns cele 3 foi

3 lg zahar pudra pentru presarat deasupra

Categorii