Omleta cu branza cheddar
oua, branza Cheddar, unt
Instructiuni de preparare Omleta cu branza cheddar
Ungeti cu unt un vas tip Yena. Rupeti painile tip floare in bucati mici si puneti-le pe fundul vasului Yena.
Adaugati branza rasa cheddar, apoi branza crema pe tot cuprinsul vasului. Taiati cele 100 grame de unt in bucati si adaugati-le intre branzeturi si bucatile de paine.
Separat bateti ouale, adaugati laptele si verdeata apoi turnati aceasta compozitie deasupra vasului de Yena. Acoperiti cu o folie de aluminiu si lasati la frigider 10-12 ore, apoi introduceti vasul in cuptor acoperit cu folia de aluminiu 45 minute. Scoateti folia de aluminiu si mai lasati la cuptor 10-15 minute.
Ingrediente Omleta cu branza cheddar
4 paini tip floare
300 grame branza Cheddar rasa (sau cascaval, ori alta branza ce poate fi rasa)
200 grame branza crema
100 grame unt
400 ml lapte
6 oua
Sare
Piper
Verdeata