Omleta cu ciuperci, dovlecei si telemea de capra

Reteta culinara Omleta cu ciuperci, dovlecei si telemea de capra din categoria Mancaruri de legume. Cum sa faci Omleta cu ciuperci, dovlecei si telemea de capra

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Omleta cu ciuperci, dovlecei si telemea de capra

 

Pentru  un mic dejun in familie am pregatit o omleta cu ciuperci, dovlecei si  telemea de capra.

 

INGREDIENTE
4 ciuperci champignon brune 1 dovlecel 4 oua 1 lingura smantana 1 lingura ulei sare piper patrunjel verde 50 gr telemea rasa de capra Curatam dovlecelul de coaja si il radem pe razatoarea mare. Presaram putina sare si il lasam 15 minute, apoi il scurgem bine. Trecem ciupercile printr-un jet de apa, le scurgem bine si le taiem felii subtiri. In uleiul incins punem ciupercile si le lasam pana incep sa se rumeneasca usor.Adaugam dovleceii scursi. Amestecam ocazional pana acestia se inmoaie usor.Intr-un castron batem ouale cu putin piper. Adaugam smantana, apoi patrunjelul tocat fin.Adaugam ouale peste dovlecei si ciuperci si bagam tigaia la cuptorul preincalzit pentru 10-12 minute sau pana omleta este gata. Scoatem omleta si presaram telemeaua rasa. Servim omleta imediat.

Ingrediente Omleta cu ciuperci, dovlecei si telemea de capra

4 ciuperci champignon brune

1 dovlecel

4 oua

1 lingura smantana

1 lingura ulei

sare

piper

patrunjel verde

50 gr telemea rasa de capra

Categorii