Omleta cu legume si sunca presata

Timp de preparare 25 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Omleta cu legume si sunca presata

Punem o tigaie intinsa la incins,in timpul acesta taiem feliute ciupercile si ceapa verde, cand tigaia este bine incinsa, punem ulei apoi adaugam ciupercile si ceapa, care le lasam 2-3 minute maxim la calit (la foc potrivit). Intre timp punem intr-un bol ouale care le batem cu putin de sare si piper, dupa adaugam rosiile taiate cubulete sau feliute(fara seminte), sunca presata taiata, amestecam bine, apoi punem compozitia in tigaie peste ciuperci. Deasupra, presaram cascavalul, patrunjelul si busuiocul, lasam focul la minim, dupa 10 minute inchidem focul, punem un capac peste tigaie si mai lasam circa 2 minute sa se abureasca. Se serveste ca mic dejun, gustare etc. Va doresc pofta buna!

Ingrediente Omleta cu legume si sunca presata

Pentru 3 persoane

3 oua

Un fir de ceapa verde

2 rosii micute

Ciuperci 5-7 bucati

Sunca presata 100gr

Putin de cascaval ras (2-3 linguri)

Pantrunjel si busuioc tocat (o lingura)

Ulei 3-4 linguri,sare si piper dupa gust

Categorii