Oua cu legume la tigaie

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Oua cu legume la tigaie

Spalam ceapa si o taiem rondele. Ardeiul rosu si galben il taiem fasii lunguiete, rosiile le taiem cuburi. Incingem uleiul intr-o tigaie. Adaugam ceapa, ardeii, le inabusim 2-3 minute. Punem 1/2 cana cu apa, cand incepe sa clocoteasca, dam drumul rosiilor. Condimentam cu sare, piper, busuiocul uscat si lasam pe foc pana scade tot lichidul. Dupa ce a scazut lichidul, dam focul la mic, formam doua gauri in legume cu o lingura, punem ouale, presaram sare pe ele. Acoperim cu un capac, lasam sa se faca la foc potrivit. Cand ouale au prins o pelicula alba deasupra, inseamna ca sunt gata. Tragem tigaia de pe foc, presaram patrunjel verde tocat deasupra si servim! Sa aveti pofta!

Ingrediente Oua cu legume la tigaie

partea alba de la o ceapa verde

1/2 ardei galben

1/2 ardei rosu

250 gr rosii decojite

2 oua

sare

piper

1 varf de cutit busuioc uscat

patrunjel verde

3 linguri ulei

Categorii