Oua cu sos de mustar si legume
Mi-a facut cu ochiul aceasta reteta. Si m-am pus pe treaba. Yummi!
Instructiuni de preparare Oua cu sos de mustar si legume
Ceapa se toaca marunt, dovlecelul se curata de seminte apoi se taie cubulete, la fel si rosia, si ardeiul.
Se caleste ceapa in unt, apoi se adauga cubuletele de dovlecel, se toarna apa/laptele si smantana lichida, se da un clocot de 1 minut, apoi se adauga mustarul, mierea, sare & piper dupa gust, apoi la final se adauga rosiile si ardeiul, si se stinge focul.
Asamblarea farfuriei, ca in poza. Pofta buna!
Ingrediente Oua cu sos de mustar si legume
Pt sosul de mustar cu legume avem nevoie de :
1 dovlecel
1 rosie
1 ardei
1 ceapa frantuzeasca
o lingurita supa - chiar au fost tari cu treaba asta
50 ml smantana lichida
125 ml apa sau lapte
o lingurita miere
3 lingurite mustar
1 lingura unt