Ouă de prepeliță umplute

Reteta culinara Ouă de prepeliță umplute din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Ouă de prepeliță umplute
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ouă de prepeliță umplute
Un produs nou și delicios a ajuns și în bucătăria mea, iar eu m-am decis să-l testez sub toate formele. Disponibilă în trei sortimente, Roșii, Spanac și Natur, noua brânză tartinabilă Tartino de la Hochland este realizată din ingrediente naturale și vine, mai ales, în întâmpinarea celor care vor să se bucure de-un gust natural și savuros la micul dejun, gustări sau chiar în anumite preparate. De asemenea, copiii mofturoși mai ales, vor fi încântați deoarece ambalajul este unul inovator ce modelează brânza dându-i formă de trifoi, steluță sau spaghetti. Vor fi fericiți să-și prepare chiar ei sandwich-urile pentru școală. Ce mai, toată familia o va îndrăgi! Știu că nu există gospodină care să nu fi pregătit vreodată ouă umplute, însă azi m-am gândit să vă aduc o rețetă nouă și inedită la prepararea căruia, Hochland Tartino mi-a fost de un real ajutor.
Ingrediente Ouă de prepeliță umplute
Crema de brânză:
ouă de prepeliță ( pentru cremă vom folosi gălbenușurile )
brânză Tartino - sortimentul cu roșii
frunze proaspete de oregano
măsline Kalamata
sare roz
Sos:
frișcă lichidă
pesto cu usturoi și busuioc