Oua posate in sos de rosii

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Oua posate in sos de rosii

Mai intai incepem cu ceapa verde, pe care o curatam si o tocam fin. Ceapa alba, o curatam de coaja si o tocam felii subtiri. Intr-o cratita punem un strop de ulei si adaugam cepele tocate. Lasam ceapa sa se inmoaie bine, circa 5 minute. Nu o lasati mult,deoarece se va arde. Dupa ce ceapa,a devenit lucioasa (sticloasa), adaugam rosiile pasate. Lasam sa scada putin,si adaugam sare si putin piper. Facem 2 adancituri cu ajutorul unei furculite si punem ouale. Acoperiti cratita cu un capac si lasati pe foc mic timp de vreo 7-8 minute sau pana cand ouale s-au inchegat. Ofocul, garnisim cu putin patrunjel verde sau putina ceapa verde si servim!

Ingrediente Oua posate in sos de rosii

2 oua

150 g rosii pasate

1 ceapa verde mica

1 ceapa alba

patrunjel tocat

sare

piper

Categorii