Oua posate in sos de rosii cu ardei copt si chiftelute
Instructiuni de preparare Oua posate in sos de rosii cu ardei copt si chiftelute
Ingrediente Oua posate in sos de rosii cu ardei copt si chiftelute
Chiftelutele de porc:
200 g carne tocata de porc
1 ceapa mica
2 graunti de usturoi
sare
putin piper macinat
putin cimbru uscat
1 ou
20 g faina
30 g pesmet
ulei pentru prajit
Sosul de rosii cu ardei copt:
4 ardei kapia (600 g)
sare grunjoasa
1 ceapa alba
2 cepe rosii
100 ml ulei
sare
putin piper macinat
300 ml suc de rosii
300 ml apa
1 foaie dafin
5 frunze verzi de busuioc
1 lingurita de boia de ardei dulce
putin maghiran uscat
putin busuioc uscat
putin oregano uscat
In plus:
4 oua
2-3 fire de patrunjel