Oua umplute cu pasta de ton in sos de rosii
Reteta culinara Oua umplute cu pasta de ton in sos de rosii din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Oua umplute cu pasta de ton in sos de rosii
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Oua umplute cu pasta de ton in sos de rosii
Ideea acestui aperitiv am "furat-o " de la Meosiris stapana blogului http://www.meosiris.blogspot.com/#,un blog cu multe retete dragi mie si sunt convinsa ca multora dintre noi.Multumesc ,Iulia! Dedic aceasta reteta Gabytzei noastre scumpe si dragi. La multi ani Gabytzule!
Ingrediente Oua umplute cu pasta de ton in sos de rosii
4 oua
2 linguri cu cascaval ras
Pentru pasta de ton
1 conserva de ton(eu am folosit in ulei)
2 linguri cu cascaval ras
1 galbenus de ou fiert
1 lingura crema de branza
1 lingura cu capere
zeama de la o jumatate de lamaie
marar verde
sare,piper
Pentru sosul de rosii
3-4 rosii
1 ceapa
2 catei de usturoi
unt cat o nuca
1 foaie de dafin