Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Carnatii se frig intregi la tigaie. Intr-un castron se pun intai ingredientele lichide: ouale, uleiul si laptele si se amesteca. Se adauga fasolea (clatita cu apa rece si scursa), ardeiul copt taiat, branza topita taiata cubulete, faina, sarea si praful de copt si se omogenizeaza compozitia. Se ung doua tavi de chec cu ulei si se tapeteaza cu hartie de copt, apoi se toarna aceasta compozitie in ele. Se pune in fiecare tava cate un carnat la mijloc, impingandu-l usor inauntru. Se pune ketchup dulce pe deasupra, apoi se presara seminte de susan si se baga tavile la cuptor pana cand checurile se rumenesc frumos. Se pot taia caldute.

Ingrediente Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati

4 oua

4 linguri ulei

400 ml lapte

o conserva de fasole alba boabe de 400 g

400 g ardei copt in otet

12 felii de branza topita cu smantana de la Delaco (230 g)

400 g faina

un praf de sare

un praf de copt (10g)

doi carnati oltenesti

2 lingurite ketchup dulce

seminte de susan.

Categorii