Paine crocanta la cuptor cu sunca si branza Cheddar

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Paine crocanta la cuptor cu sunca si branza Cheddar

Unge cu unt un vas termorezistent.Aseaza feliile de paine in vas iar printre acestea presara sunca si branza Cheddar.Intr-un vas bate ouale cu laptele, smantana si mustarul.Toarna acest amestec peste paine.Acopera vasul si da-l la rece cel putin 2 ore. Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Da painea la cuptor 40-50 minute pana cand deasupra s-a rumenit iar amestecul cu oua s-a facut.Serveste preparatul imediat. http://lauradfood.blogspot.com/

Ingrediente Paine crocanta la cuptor cu sunca si branza Cheddar

unt

pentru un

250 gr paine

taiata felii

90 gr sunca

feliata

150 gr branza Cheddar

rasa

3 oua

250 ml lapte

250 ml smantana

1 lingura mustar

Categorii