Paine prajita cu sunca si ochiuri

Un mic dejun rapid

Timp de preparare 25 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Paine prajita cu sunca si ochiuri

Se incinge cuptorul.

Intr-un vas se pune la fiert 500 ml apa cu otet.Se prepara ochiurile:se sparg ouale intr-o cana si se lasa incet in apa care fierbe dar nu clocoteste.Se lasa 4 minute si apoi de scot si se condimenteaza putin.

Se pun intr-o tava feliile de paine si de baga la cuptor.Se lasa pana se rumenesc dupa care se pune pe fiecare o felie de sunca, un ochi, o felie de cascaval si 2 masline.

Se mai lasa aproximativ 5 minute pana se topeste cascavalul.

Ingrediente Paine prajita cu sunca si ochiuri

4 felii paine

4 felii sunca

4 felii cascaval

4 oua

3 linguri otet de vin alb

8 masline fara samburi

sare

piper

Categorii