Painicele mici cu branza

Timp de preparare o ora si 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Painicele mici cu branza

Se amesteca intai branzeturile la care se adauga ouale si la urma faina cu praful de copt. Se amesteca bine (aluatul este putin lipicios). Se pune pe o tava pergament si cu mainile infarinate in faina luam din aluat cantitati mici si facem mingiute pe care le punem la distanta una de cealalta. Incalzim cuptorul la 180 de grade si le coacem aproximativ 20 - 25 de minute sau pana devin aurii. Se servesc dupa ce s-au racit alaturi de masline sau alte lucruri picante - merg minunat cu bere.

Ingrediente Painicele mici cu branza

12 triunghiuri de branza topita cu gust picant - 120 gr in total

1 iaurt Danone simplu fara fructe

100 gr branza de uns 5%

200 gr de unt

4 pahare de faina

3 lingurite praf de copt

2 oua

sare

piper

Categorii