Palarioare cu carne, ciuperci si verdeata

Reteta culinara Palarioare cu carne, ciuperci si verdeata din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Palarioare cu carne, ciuperci si verdeata
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Palarioare cu carne, ciuperci si verdeata
Palarioare cu aluat de casa, carne, ciuperci si verdeata. Pot fi servite calde, dar pot fi luate si la pachet la serviciu sau in drumetii. Sunt simple si satioase.
Ingrediente Palarioare cu carne, ciuperci si verdeata
pentru aluat:
5 g drojdie uscata (la plic);
2 linguri ulei de masline;
1 pahar (aprox 250 ml) apa calduta;
faina cat cuprinde;
1 varf de lingurita zahar;
1 lingurita sare;
pentru umplutura:
300 g carne tocata;
Sare si piper;
1 ou;
Ciuperci la borcan;
Cateva fire de patrunjel si marar;
In plus:
Un ou batut bine.