Paleuri cu ciocolata

Instructiuni de preparare Paleuri cu ciocolata
Untul moale se amesteca cu zaharul pudra. Se adauga vanilia, coaja de lamaie,ouale,faina,continuind amestecarea cu mixerul. Rezulta o compozitie spumoasa, dupa cum se poate vedea in imagine.
Compozitia se pune intr-un posh si se spriteaza gramajoare. Lasati o distanta considerabila intre gramajoare pentru ca la copt ele se latesc destul de mult. Ale mele s-au cam lipit si nu arata prea frumos.
Se coc repede, in momentul in care marginile devin aurii e semn ca sunt gata.
Intr-un vas se pune frisca lichida, ciocolata rupta bucatele si se pune pe baie de aburi amestecand pana se topeste ciocolata. Crema se pune in frigider minim doua ore, dupa care se bate cu mixerul pana devine spumoasa.
S lipesc cate doua fursecuri dupa care se glaseaza cu ciocolata.
Ingrediente Paleuri cu ciocolata
200 g. unt
200 g. zahar pudra
4 oua
300 g. faina
coaja de lamaie rasa
1 plic zahar vanilat
Crema:
150 ml frisca lichida
100 g ciocolata amaruie