Pan di spagna cu ciocolata (blat de tort)
Instructiuni de preparare Pan di spagna cu ciocolata (blat de tort)
Preparare:Se topeste ciocolata,apoi se lasa la racit.Aparte se amesteca(cu mixerul) untul cu zaharul ,apoi se adauga unul cate unul ouale ,apoi laptele,uleiul, si ciocolata racita.
Faina,cacaoa,bicarbonatul,sarea si praful de copt se amesteca apoi acest amestec se trece prin sita,apoi incet se amesteca la compozitia de oua, unt si zahar.
Se tapeteaza o tava de diametrul 28 cm cu unt si faina se toarna aluatul si se da la cuptor pentru circa 50 minute la 180 grade.Folosit blatul acesta pentru tortuletul facut de ziua mea.
Ingrediente Pan di spagna cu ciocolata (blat de tort)
30 g cacao
270 g faina
300 g de ciocolata amaruie(de buna calitate)
un plic praf de copt
un vf de g de bicarbonat
90 g unt
250 g zahar
4 oua
un praf de sare
125 ml de lapte
2 l de ulei