Pandispan cu prune si crumble cu martipan

Reteta culinara Pandispan cu prune si crumble cu martipan din categoria Prajituri. Cum sa faci Pandispan cu prune si crumble cu martipan

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pandispan cu prune si crumble cu martipan

 

INGREDIENTE
pt pandispan: 120 gr unt moale 100 gr zahar 4 oua 5 linguri lapte condensat 2 albusuri (optional) 1 praf de sare 175 gr faina (daca folositi si albusurile, fara ele 150 gr faina) 1 lingura praf de copt pt umplutura: 1/2 kg prune fara samburi 1 lingurita scortisoara pt crusta: 120 gr martipan(de la Lidl am avut eu) 100 gr unt rece 2 linguri zahar brun 100 gr faina pt servit: sirop de artar, miere, sirop de agave(optional)

Ingrediente Pandispan cu prune si crumble cu martipan

pt pandispan:

120 gr unt moale

100 gr zahar

4 oua

5 linguri lapte condensat

2 albusuri (optional)

1 praf de sare

175 gr faina (daca folositi si albusurile, fara ele 150 gr faina)

1 lingura praf de copt

pt umplutura:

1/2 kg prune fara samburi

1 lingurita scortisoara

pt crusta:

120 gr martipan(de la Lidl am avut eu)

100 gr unt rece

2 linguri zahar brun

100 gr faina

pt servit: sirop de artar, miere, sirop de agave(optional)

Categorii