Pandispan cu visine congelate (frozen sour cherry sponge)
Instructiuni de preparare Pandispan cu visine congelate (frozen sour cherry sponge)
Incalzeste cuptorul la 190 C (mediu)Pune foaie de copt in tava Bate bine albusurile cu un praf de sare, pana spuma devine tare.
Amesteca galbenusurile, zaharul, uleiul, esenta de vanilie cu mixerul pana devin o crema deschisa la culoareIn galbenusuri pune praful de copt si amestecaPune galbenusurile in albusuri si amesteca cu o spatula, de jos in sus ca sa nu se lase compozitia
Adauga faina cernuta si amesteca in acelasi felToarna compozitia in tava si intinde-o uniformPresara 1 lingura de faina peste visine si amesteca.
Pune visinele in tava, uniform coace 25 minute sau pana ce pandispanul e copt Scoate pe un gratar si presara cu zahar vanilat. Asteapta sa se raceasca .
Ingrediente Pandispan cu visine congelate (frozen sour cherry sponge)
7 oua, separate
7 linguri faina
7 linguri zahar
3 linguri ulei de floarea soarelui
1 lingurita praf de copt
2 lingurite esenta de vanilievisine congelate - presarate cu putina fainazahar vanilat, pentru presarat