Pandispan pufos cu rahat
Reteta culinara Pandispan pufos cu rahat din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Pandispan pufos cu rahat
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pandispan pufos cu rahat
Pufoane si delicioase!
5 ouă 200 g zahăr 4 linguri ulei 240-250 gr faina 1 plic praf de copt 100 g de rahat coaja de lamaie optional: esenta de vanilie zahăr pudră vanilatMai întâi separăm abuzurile de gălbenușuri.
Se amestecă albușurile cu jumătate din cantitatea de zahăr.
Se amestecă gălbenușurile cu zahărul și uleiul rămas timp de 3-4 minute.
Adaugam galbenusurile peste albusuri si le incorporam usor. Adaugam faina, praful de copt, esenta, coaja de lamaie rasa si rahatul taiat cubulete. Se incorporeaza usor si se toarna compozitia intr-o forma tapetata cu hartie de copt.
Coacem pandispanul in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30-35 de minute sau pana trece testul scobitorii.
7. Pudrați cu zahăr pudră vanilat și lăsați la răcit. Cand este perfect racit putem portiona pandispanul . Poftă bună!
Ingrediente Pandispan pufos cu rahat
5 oua
200 g zahar
4 linguri de ulei
240-250 gr faina
1 plic de praf de copt
100 g rahat
coaja de lamaie
optional: esenta de vanilie
zahar pudra vanilat