Pandispan pufos cu rahat

Reteta culinara Pandispan pufos cu rahat din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Pandispan pufos cu rahat

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pandispan pufos cu rahat

 

Pufoane si delicioase!

5 ouă 200 g zahăr 4 linguri ulei 240-250 gr faina 1 plic praf de copt 100 g de rahat coaja de lamaie optional: esenta de vanilie zahăr pudră vanilat

Mai întâi separăm abuzurile de gălbenușuri.

Se amestecă albușurile cu jumătate din cantitatea de zahăr.

Se amestecă gălbenușurile cu zahărul și uleiul rămas timp de 3-4 minute.

Adaugam galbenusurile peste albusuri si le incorporam usor. Adaugam faina, praful de copt, esenta, coaja de lamaie rasa si rahatul taiat cubulete. Se incorporeaza usor si se toarna compozitia intr-o forma tapetata cu hartie de copt.

Coacem pandispanul in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30-35 de minute sau pana trece testul scobitorii.

7. Pudrați cu zahăr pudră vanilat și lăsați la răcit. Cand este perfect racit putem portiona pandispanul . Poftă bună!

Ingrediente Pandispan pufos cu rahat

5 oua

200 g zahar

4 linguri de ulei

240-250 gr faina

1 plic de praf de copt

100 g rahat

coaja de lamaie

optional: esenta de vanilie

zahar pudra vanilat

Categorii