Pangasius pane cu cartofi natur
Instructiuni de preparare Pangasius pane cu cartofi natur
Se spala pestele se sterge de apa tamponandu-se cu un servet curat si se taie in bucati de cca. 7 cm latime sau mai mari. Daca luati peste congelat, sfatul meu este sa-l dezghetati in frigider si sa nu-l bagati in apa sa se dezghete.Se condimenteaza cu sare si piper.
Se bat ouale bine cu putina sare si se pun 2-3 linguri de faina pana se obtine o compozitie semigroasa. Nu e obligatoriu sa bateti compozitia pana se dizolva complet faina, o bateti lejer pt. a iesi paneul frumos.
Dati bucatile de peste prin faina, le scuturati bine si apoi le dati prin compozitia de ou pe ambele parti.Le puneti la prajit in ulei incins la foc mic spre mediu si le scoateti pe hartie absorbanta.
Fierbeti cartofi in apa cu sare, scurgeti-i de apa si adaugati un cub de unt si verdeata. Serviti cu lamaie sau mujdei de usturoi cu iaurt.
Ingrediente Pangasius pane cu cartofi natur
1-2 buc
file pangasius
2 ouafainasare
piperulei pt. prajit