Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt. Separat batem albusurile spuma si le adaugam si pe ele, amestecand pana se incorporeaza. Apoi cu mana unsa cu ulei formam 6 bile mici si 6 bile mai mari pe care le facem o gaura in miloc, cam de 2 cm. Apoi le prajim in ulei incins, deci avem 6 bile mici si 6 covrigi daca vreti sa le spunem mai grasani. Le scoatem pe prosop de hartie, apoi le aranjam pe farfurie bila mica, deasupra smantana si multa dulceata. Este o prajitura delicioasa. Pofta buna!!

Ingrediente Papanasi cu dulceata de coacaze negre

500 gr branza dulce de vaci

2 oua

100 grame faina

coaja de lamaie rasa

1 plic praf de copt

2 plicuri de zahar vanilat

ulei pentru prajit

smantana

dulceata de coacaze negre

Categorii