Papiote de jamon cu piept de pui, ficăţei şi salvie
Reteta culinara Papiote de jamon cu piept de pui, ficăţei şi salvie din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Spania. Cum sa faci Papiote de jamon cu piept de pui, ficăţei şi salvie
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Papiote de jamon cu piept de pui, ficăţei şi salvie
Dacă v-aţi plictisit de prepararea clasicelor aperitive pentru masa de Crăciun sau Revelion, iată o reţetă excelentă! Cei care vor avea ocazia să guste aceste papiote de jamon vor fi cu siguranţă impresionaţi. Dacă nu aveţi jamon, puteţi folosi bacon sau prosciutto.
Ingrediente Papiote de jamon cu piept de pui, ficăţei şi salvie
250 gr piept de pui
100 gr ficăţei de pui
200 gr jamon
80 gr unt
cateva frunze de salviepiper