Papiote de jamon cu piept de pui, ficăţei şi salvie

Reteta culinara Papiote de jamon cu piept de pui, ficăţei şi salvie din categoria Aperitive / Garnituri. Specific Spania. Cum sa faci Papiote de jamon cu piept de pui, ficăţei şi salvie

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Papiote de jamon cu piept de pui, ficăţei şi salvie

 

Dacă v-aţi plictisit de prepararea clasicelor aperitive pentru masa de Crăciun sau Revelion, iată o reţetă excelentă! Cei care vor avea ocazia să guste aceste papiote de jamon vor fi cu siguranţă impresionaţi. Dacă nu aveţi jamon, puteţi folosi bacon sau prosciutto.

Ingrediente Papiote de jamon cu piept de pui, ficăţei şi salvie

250 gr piept de pui

100 gr ficăţei de pui

200 gr jamon

80 gr unt

cateva frunze de salviepiper

Categorii