Pappardelle cu ragu de iepure

Reteta culinara Pappardelle cu ragu de iepure din categoria Mancaruri cu carne. Specific Italia. Cum sa faci Pappardelle cu ragu de iepure
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pappardelle cu ragu de iepure
Am descoperit in paginile cartii Bucataria lumii o interesanta reteta italiana din regiunea Emilia-Romagna: Pappardelle cu ragu de iepure. Puteti folosi iepure de camp, daca va place carnea mai tare si mai aromata, dar eu folosesc frecvent iepure de casa, pentru ca ai mei socri, cresc din cand in cand. Mi-a placut combinatia, mai ales ca fse folosesc si pappardelle praspete, home made, cu masina tocmai primita cadou de la fini (multumesc Klara si Mihai!)
Ingrediente Pappardelle cu ragu de iepure
3 linguri ulei de masline
pulpe de la un iepure de casa
2 catei de usturoi
1 morcov
75 gr kaiser
1 lingurita ienibahar sfarimat usor
1 lingurita rozmarin
1 lingurita cimbru
1/2 lingurita fenicul
250 ml vin rosu
2-3 linguri pasta tomate
300 ml supa de pui
1 lingura mustar
sare si piper
300 gr pappardelle sau tagliatelle proaspete (voi reveni cu reteta)