Papricas cu carne de caprioara

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Papricas cu carne de caprioara

Legumele tocate marunt se inabuse in putin ulei de masline cu 2-3 linguri de apa se lasa 5 minute apoi se adauga carnea si se amesteca

Dupa ce carnea si-a schimbat culoarea turnam sucul de rosii si pasta de ardei, mai adaugam putina supa de legume cat sa acopere toate ingredientele.

Asezonam cu delikat si piper si lasam sa fiarba cu capac cca 1,5-2 ore.Intre timp preparam galustele:intr-un castron batem ouale bine cu un praf de sare si daca doriti puteti pune si un varf de cutit de praf de usturoi.

Praful de copt se amesteca cu faina si apoi incorporam faina in oua pana obtinem o pasta mai grosuta dar atentie nu foarte groasa deoarece riscam sa ne iasa galustele tari.

Intr-o oala punem apa si sare , lasam sa clocoteasca apoi cu lingurita punem din compozitia de galuste in apa si le lasam sa fiarba cca 10 minute.

Se strecoara iar cand mancarea este aproape gata punem galustele in ea , le lasam 5 minute sa isi i-a din aromele mancarii si deasupra punem verdeata tocata marunt inclusiv cimbrul.Serviti cu castraveti murati sau salata de sezon.

Ingrediente Papricas cu carne de caprioara

600-700 g carne de caprioara

- 3 cepe medii

- 3 morcovi

- o lingura pasta de ardei

- 3 linguri bulion sau 300 ml suc de rosii

- ulei de masline

- delikat, piper

- patrunjel si cimbru proaspat

Pentru galuste avem nevoie de :

- 2 oua

- cca 5-6 linguri de faina

- un varf de lingurita praf de copt

- delikat

Categorii