Papricas de caprioara

Reteta culinara Papricas de caprioara din categoria Mancaruri cu carne. Cum sa faci Papricas de caprioara

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Papricas de caprioara

 

Cui nu ii place papricasul? Mie da, de orice animal si cu o bucatica de mamaliga alaturi.

 

INGREDIENTE
400 gr muschiulet de caprioara 1 ceapa alba 1 ceapa rosie 2-3 linguri ulei 400 gr rosii bine coapte 1 lingura boia dulce//iute sare piper 2 foi de dafin 100 ml vin rose cimbru 2-3 linguri smantana mamaliga pentru servit Taiem carnea in bucati mai mici. O asezam intr-un vas cu capac si adauam peste ea vinul, piper, foi de dafin si cimbru..Acoperim vasul si il lasam la frigider 12-24 ore, avand grija sa amestecam in vas din cand in cand. Scurgem carnea intr-o sita, pastrand zeama. Tocam ceapa fin si dam rosiile pe razatoare. In uleiul incins punem ceapa si cand aceasta incepe sa se inmoaie adaugam carnea.O lasam pana isi schimba culoarea, apoi adaugam zeama scursa. Fierbem la foc mic pana carnea este moale. Daca este nevoie adaugam cate putina apa calda. Cand carnea este moale adaugam boiaua de ardei, omogenizam, apoi adaugam rosiile, sare si piper dupa gust.Fierbem pana sosul este legat, apoi adaugam smantana. Dam cateva clocote si oprim focul. Servim fierbinte cu mamaliga.

Ingrediente Papricas de caprioara

400 gr muschiulet de caprioara

1 ceapa alba

1 ceapa rosie

2-3 linguri ulei

400 gr rosii bine coapte

1 lingura boia dulce//iute

sare

piper

2 foi de dafin

100 ml vin rose

cimbru

2-3 linguri smantana

mamaliga pentru servit

Categorii