Parfait de mure, pe pat de biscuiti cu migdale

Reteta culinara Parfait de mure, pe pat de biscuiti cu migdale din categoria Prajituri. Specific Germania. Cum sa faci Parfait de mure, pe pat de biscuiti cu migdale

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Parfait de mure, pe pat de biscuiti cu migdale

 

Parfait-Perfect! Asa il numesc. Ar fi util un aparat de facut inghetata, pentru cele mai bune rezultate. Se poate prepara cu orice fructe de padure (congelate de-acum), capsuni, etc. ...

Ingrediente Parfait de mure, pe pat de biscuiti cu migdale

2 oua proaspete medii (intregi)

40 g zahar pudra

2 linguri lapte cald

250 g mure (am amestecat mure 70% cu 30% afine, asa am avut)

2 linguri suc de lamâie

300 g + 50 g frisca lichida din smantana (nu vegetala)

1 intaritor pentru frisca (sa fie la indemana daca nu se bate bine)

50 g migdale

80 g biscuiti cu unt sfaramiciosi

50 g unt

100 g ciocolata alba

Categorii