Parfait de mure, pe pat de biscuiti cu migdale
Reteta culinara Parfait de mure, pe pat de biscuiti cu migdale din categoria Prajituri. Specific Germania. Cum sa faci Parfait de mure, pe pat de biscuiti cu migdale
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Parfait de mure, pe pat de biscuiti cu migdale
Parfait-Perfect! Asa il numesc. Ar fi util un aparat de facut inghetata, pentru cele mai bune rezultate. Se poate prepara cu orice fructe de padure (congelate de-acum), capsuni, etc. ...
Ingrediente Parfait de mure, pe pat de biscuiti cu migdale
2 oua proaspete medii (intregi)
40 g zahar pudra
2 linguri lapte cald
250 g mure (am amestecat mure 70% cu 30% afine, asa am avut)
2 linguri suc de lamâie
300 g + 50 g frisca lichida din smantana (nu vegetala)
1 intaritor pentru frisca (sa fie la indemana daca nu se bate bine)
50 g migdale
80 g biscuiti cu unt sfaramiciosi
50 g unt
100 g ciocolata alba