Pasca cu aluat fraged si umplutura cremoasa

Reteta culinara Pasca cu aluat fraged si umplutura cremoasa din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Pasca cu aluat fraged si umplutura cremoasa
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pasca cu aluat fraged si umplutura cremoasa
Aceasta este pasca cu branza ce am facut-o anul acesta de Paste. M-am gandit sa nu mai fac cu aluat de cozonac ci cu un aluat fraged si a iesit foarte buna, aromata de s-a mancat foarte repede.
Ingrediente Pasca cu aluat fraged si umplutura cremoasa
Aluat:
25 ge unt
1 galbenus de ou
2 linguri smantana
1 lingura zahar
1 praf de copt
1 lingurita zahar pudra cu pastai de vanilie
faina
Umplutura:
650 gr branza de vaci mai cremoasa
2 linguri mascarpone
3 oua + 1 ou pentru uns
2 albusuri de ou
1 praf de sare
1 cana zahar
coaja rasa de lamaie
1 lingura esenta rom
50 gr stafide
2 lingurite zahar pudra cu pastai de vanilie
1-2 linguri gris (sau faina alba)