Pasca cu branza dulce si aluat cu cacao

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pasca cu branza dulce si aluat cu cacao

Se pune faina intr-un vas, peste faina in care se amesteca praful de copt, sare,cacao si zaharul, se pune untul la temperatura camerei, esenta si se framanta un aluat. Se pune aluatul la frigider pentru cateva ore, dupa care se poate lucra. Intr-un vas se pune branza, zaharul, smantana, ouale, esenta, stafidele si se omogenizeaza compozitia. Se pune aluatul pe masa de lucru, se presara faina si se intinde aluatul sub forma de foaie rotunda, se trage foaia peste hartie de copt si se asaza in tava, se asaza aluatul si pe margini se toarna compozitia de branza, se unge cu ou batut si se da la cuptorul incalzit pentru circa o ora la foc potrivit. Cand se rumeneste, este semn ca este gata. Sa aveti pofta, dragilor!

Ingrediente Pasca cu branza dulce si aluat cu cacao

Ingrediente pentru aluat:

-300 gr faina de grau

-200 gr unt

-1 plic praf de copt

-150 gr zahar

-1 esenta de vanilie

-2 linguri cacao

-1 praf de sare

-1 ou

Ingrediente pentru umplutura:

-1 kg branza de vaci dulce

-300 gr smantana

- 5 oua

-1 esenta vanilie

-5 linguri zahar

-200 gr stafide aurii

Pentru uns:

- 1 ou

Categorii