Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Timp de preparare o ora si 20 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe. Fructele care sunt mai mari, caisele, mango si curmalele, se taie in bucati aproximativ egale cu celelalte fructe. Se pun toate fructele intr-un castron, se adauga visinata, apa calduta si se lasa fructele sa se hidrateze 1 ora, pana s-au inmuiat. Branza se zdrobeste foarte bine cu furculita. Ouale se mixeaza impreuna cu praful de sare si zaharul pana devin spumoase si se aseamana cu o crema. Se adauga fulgii de nuca de cocos, branza si se amesteca cu un tel tip para. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si amidonul si amestecam cu telul pana la incorporare. La final adaugam coaja rasa de la 1 sau 2 portocale (depinde de marimea lor), coaja pudra de lamaie, fructele scurse bine de lichid, eu le-am stors usor intre palme si le-am amestecat usor cu o spatula in compozitie. Am pus compozitia in cele doua tavi captusite cu hartie de copt si le-am dat la cuptorul incins la 165 grade C, pentru 1 ora. Tava cu diametrul de 20 cm am scos-o mai devreme cu 10 minute. Lasam placintele sa se raceasca complet, de preferat peste noapte, apoi le portionam si le servim cu mare pofta! Le pudram cu zahar pudra cu aroma de vanilie pentru un aspect mai frumos. Sa va fie de folos!!!

Ingrediente Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

1 kg branza proaspata de vaci

5 oua

1 praf de sare

200 gr zahar brut

Coaja rasa de la 1-2 portocale

1 lingurta coaja de lamaie pudra

5 linguri faina

3 linguri amidon alimentar

150 gr fulgi de nuca de coco

1 plic praf de copt

100 ml visinata

100 ml apa calduta

150 gr stafide aurii

150 gr caise deshidratate

50 gr mango deshidratat

100 gr merisoare

100 gr curmale

Pentru decor: zahar pudra

petale de trandafiri

Categorii