Pasca fara aluat cu branza dulce si stafide

Timp de preparare o ora si 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pasca fara aluat cu branza dulce si stafide

Mixam ouale cu zaharul si esenta de vanilie pana obtinem o culoare albicioasa. Adaugam branza, omogenizam bine, pe urma untul moale, faina, grisul si amestecam din nou bine, dupa care punem si smanatana, iar la final stafidele, pe care le-am inmuiat putin in apa cu rom. Dupa ce am omogenizat bine totul, turnam compozitia rezultata intr-o tava de 26 cm tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si faina si dam la cuptorul incins pentru cca.1 ora sau pana se rumeneste frumos deasupra. Este o pascuta usor de facut si foarte gustosa.

Ingrediente Pasca fara aluat cu branza dulce si stafide

700 g branza de vaci

400 g smantana

200 g zahar

200 g stafide

75 g unt moale

6 oua

4 linguri faina

4 linguri gri

esenta de vanilie

Categorii