Pasca vanilata

Reteta culinara Pasca vanilata din categoria Prajituri. Specific Romania. Cum sa faci Pasca vanilata

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pasca vanilata

 

O delicatesă „Rețetă Pascal”.

650 g brânză proaspătă de vaci 6 oua 250 g zahăr 200 g unt 400 g smantana 4 linguri de faina 4 linguri gris esență de vanilie 150 g stafide

Pune branza intr-un bol si paseaza-l cu mixerul vertical. Batem ouale cu zaharul, adaugam untul si batem bine.

Adăugați peste ouă și brânză, făină și gris și amestecați bine.

La final adaugam smantana, esenta de vanilie si stafidele si amestecam. Am oprit cateva din stafide si le-am presarat deasupra dupa primele 15 minute in cuptor.

Pune compozitia de Paste intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Coaceți ouăle de Paște în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 40-45 de minute. O scoatem din forma cand incepe sa se raceasca. Poftă bună!

Ingrediente Pasca vanilata

650 g branza proaspata de vaca

6 oua

250 g zahar

200 g unt

400 g smantana

4 linguri de faina

4 linguri de gris

esenta de vanilie

150 g stafide

Categorii