Pasta din fasole roșie și porumb

Reteta culinara Pasta din fasole roșie și porumb din categoria Mancaruri de post. Cum sa faci Pasta din fasole roșie și porumb

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pasta din fasole roșie și porumb

 

Un aperitiv creat ad-hoc, cu ingredientele disponibile din cămară, pliată oarecum pe rețeta clasică de fasole bătută, făcăluită sau …..! 😉

 

INGREDIENTE
Boabe de fasole roșie în conservă cca. 500 g, Boabe de porumb în conservă cca. 200 g, Ulei de porumb cca. 100 ml, Usturoi cca 4 căței Sare de mare 1 lingură, Piper proaspăt măcinat 1 linguriță, Vigita a la Panacris 1 lingură, Ceapă galbenă 1 bucată. Pentru topping: Ceapă galbenă 1 bucată mare, Ulei de porumb cca. 50 ml, Boia de ardei dulce cca. 2 linguri.

Recunosc că de dat asta am revenit la modul gătire și preparare, varianta de gospodină rapidă, pasta de fasole preparată cu cu ajutorul lui Arthur 😉 blender-ul super performant ce pe lângă râșnit, blend-uit mai și fierbe, ArtMix de la Zepter!

Boabele de fasole roșie, boabele de porumb, ceapa mărunțită și usturoiul se pun la gătit în vasul blender-ului minunat. Se asezonează de sare, piper, ulei, apă, vigita, apoi se setează, blender-ul la al doilea program de gătire „sos cremă” cu ajutorul butonului de control rotativ. În 30 de minute, supa cremă e gata și numai bună pentru a fi savurată.

Pentru topping:

Ceapa feliată julien se călește în în uleiul de porumb, cca, 5 minute la foc mediu, neacoperit, apoi se asezonează de boia, se amestecă energic până ce se înglobează, atenție cu focul oprit, ca să nu se amărească boiaua! 😉

Am devorat-o asezonată cu ceapă călită în ulei și boia de ardei dulce!

Spor și poftă bună!

Ingrediente Pasta din fasole roșie și porumb

Boabe de fasole roșie în conservă cca. 500 g, Boabe de porumb în conservă cca. 200 g, Ulei de porumb cca. 100 ml, Usturoi cca 4 căței Sare de mare 1 lingură, Piper proaspăt măcinat 1 linguriță, Vigita a la Panacris 1 lingură, Ceapă galbenă 1 bucată. Pentru topping: Ceapă galbenă 1 bucată mare, Ulei de porumb cca. 50 ml, Boia de ardei dulce cca. 2 linguri.

Categorii

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

Reteta culinara Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post din categoria Mancaruri de legum

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo - Reteta gustoasa si usoara

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo - Reteta gustoasa si usoara

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo - Reteta gustoasa si usoara - Cum se prepara aceasta Mancare

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

Reteta culinara Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo din categoria Mancaruri cu carne. Specific Ro

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă - Cum se prepara aceasta Ciulama de ciuperc

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

Reteta culinara Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă din categoria

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri - Cum se prepa

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă - Cum se prepara acesti Dovlecei umpl

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitură plină de savoare și aromă - Cum se prepara acesti Ca