Pastai galbene cu smantana si mozzarella

Reteta culinara Pastai galbene cu smantana si mozzarella din categoria Mancaruri de legume. Specific Italia. Cum sa faci Pastai galbene cu smantana si mozzarella

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pastai galbene cu smantana si mozzarella

 

Am utilizat pastai proaspete culese si gatite in aceeasi zi.  O minunatie!    https://www.blogulluicatalina.com/2020/08/pastai-galbene-cu-smantana-si-mozzarella.html

 

INGREDIENTE
500 gr de pastai galbene 2- 3 linguri samantana 125 gr de mozzarella 1 ceapa verde boia de ardei sare, piper 2 linguri ulei ierburi aromate de Provence patrunjel proaspat

Intr-o oala adanca puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare.

Adaugati pastaile spalate si curatate.

Fierbeti la foc potrivit timp de 15 minute.

Scurgeti-le si puneti-le sub un jet de apa rece.

Intr-o tigaie adanca puneti la prajit ceapa taiata marunt cu un pic de boia de ardei.

Colorati, adaugati pastaile scurse si sotati cateva minute.

Varsati smantana , presarati ierburi aromate de Provence ai amestecati.

Puneti branza mozzarella taiata bucatele, sare si piper.

Amestecati si gatiti 2-3 minute. Serviti imediat.

Decorati cu patrunjel proaspat.

Ingrediente Pastai galbene cu smantana si mozzarella

500 gr de pastai galbene

2- 3 linguri samantana

125 gr de mozzarella

1 ceapa verde

boia de ardei

sare, piper

2 linguri ulei

ierburi aromate de Provence

patrunjel proaspat

Categorii