Pastai galbene cu smantana si mozzarella

Reteta culinara Pastai galbene cu smantana si mozzarella din categoria Mancaruri de legume. Specific Italia. Cum sa faci Pastai galbene cu smantana si mozzarella
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pastai galbene cu smantana si mozzarella
Am utilizat pastai proaspete culese si gatite in aceeasi zi. O minunatie! https://www.blogulluicatalina.com/2020/08/pastai-galbene-cu-smantana-si-mozzarella.html
INGREDIENTE
Intr-o oala adanca puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare.
Adaugati pastaile spalate si curatate.
Fierbeti la foc potrivit timp de 15 minute.
Scurgeti-le si puneti-le sub un jet de apa rece.
Intr-o tigaie adanca puneti la prajit ceapa taiata marunt cu un pic de boia de ardei.
Colorati, adaugati pastaile scurse si sotati cateva minute.
Varsati smantana , presarati ierburi aromate de Provence ai amestecati.
Puneti branza mozzarella taiata bucatele, sare si piper.
Amestecati si gatiti 2-3 minute. Serviti imediat.
Decorati cu patrunjel proaspat.
Ingrediente Pastai galbene cu smantana si mozzarella
500 gr de pastai galbene
2- 3 linguri samantana
125 gr de mozzarella
1 ceapa verde
boia de ardei
sare, piper
2 linguri ulei
ierburi aromate de Provence
patrunjel proaspat