Paste capunati cu ton, masline si capere
Reteta culinara din categoria Paste. Specific Italia. Cum sa faci Paste capunati cu ton, masline si capere
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Paste capunati cu ton, masline si capere
Din Italia, bucatarasa Andreea ne imbie cu diverse paste. Mi-a atras atentia si deschis pofta, pastele cu ton. Bineinteles ca am facut si putina munca de cercetare ... si m-am oprit la reteta Nigellei Lawson. Am inlocuit ansoa cu ton. Le-am adaptat si eu gustului personal si am fost incantata.
Ingrediente Paste capunati cu ton, masline si capere
300 gr paste capunati
2 conserve ton in ulei [250 gr ]
2 linguri ulei masline
2 cepe verzi
2 catei usturoi
2 linguri pasta tomate
1 lingurita harissa[pasta ardei iute cu usturoi, specific zonei orientale a Mediteranei ]
1 lingurita busuioc+ oregano uscat
10 capere uriase
10 masline negre
sare
busuioc verde
fulgi de chilli