Paste capunati cu ton, masline si capere

Reteta culinara din categoria Paste. Specific Italia. Cum sa faci Paste capunati cu ton, masline si capere

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Paste capunati cu ton, masline si capere

 

 Din Italia, bucatarasa Andreea ne imbie cu diverse paste. Mi-a atras atentia si deschis pofta, pastele cu ton. Bineinteles ca am facut si putina munca de cercetare ... si m-am oprit la reteta Nigellei Lawson. Am inlocuit ansoa cu ton. Le-am adaptat si eu gustului personal si am fost incantata.

Ingrediente Paste capunati cu ton, masline si capere

300 gr paste capunati

2 conserve ton in ulei [250 gr ]

2 linguri ulei masline

2 cepe verzi

2 catei usturoi

2 linguri pasta tomate

1 lingurita harissa[pasta ardei iute cu usturoi, specific zonei orientale a Mediteranei ]

1 lingurita busuioc+ oregano uscat

10 capere uriase

10 masline negre

sare

busuioc verde

fulgi de chilli

Categorii