Paste cu ragu

Timp de preparare 2 ore si 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Paste cu ragu

Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in 4 linguri ulei de masline pana cand se inmoaie, apoi adaugam boiaua si carnea taiata bucati mai mici. O lasam pana se caleste putin, apoi adaugam vinul si lasam sa scada de jumatate. Adaugam rosiile, busuiocul, asezonam cu sare si piper, dam focul la mic si acoperim cu un capac. Lasam sa fiarba cam 2 ore si jumatate, pana cand carnea incepe sa se desfaca si este foarte frageda. Gustam si daca e nevoie mai asezonam. Pastele le fierbem in apa cu sare pana sunt fierte apoi le strecuram si le asezam pe farfurie cu sos ragu deasupra. Garnisim cu putin busuioc si daca doriti cu putin parmezan. Pofta buna! Reteta pregatita de Alina @www.luckycake.ro cu paste oferite de Hutton.

Ingrediente Paste cu ragu

500 gr pulpa vita

250 gr costite porc fara grasime

250 gr pulpa porc

o ceapa rosie

100 ml vin rosu

2 cutii rosii maruntite sau pasate (800 ml)

8- 10 frunze busuioc proaspat

1 ligurita boia dulce

sare

piper

ulei de masline

500 gr paste &ndash eu am folosit taietei de casa ondulati de la Hutton

4 l apa si 2 lingurite sare pentru fiert

Categorii