Paste cu sos alb si ciuperci

Reteta culinara din categoria Paste. Specific Italia. Cum sa faci Paste cu sos alb si ciuperci

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Paste cu sos alb si ciuperci

 

   Bunatate de paste !!! din ciclul ,,Hai sa facem curatenie in frigider si dulap " Ideea cu cipsurile din salam uscat o am de la chef Giada di Laurentis. Multumesc si dragei mele matusi Viorica din Salaj care are grija sa ma aprovizioneze cu bunatate de ciuperci.

Ingrediente Paste cu sos alb si ciuperci

250 gr tortellini

250 tagliatele cu ou+ spanac

150 gr branza moale cu mucegai alb [ frantuzeasca ]

150 ml smantana

150 gr branza cu negrilica

150 gr salam uscat de Sibiu

150 gr salam uscat trapez cu piper

500 gr ciuperci Oite [congelate ]

2 fire usturoi verde

2 linguri Oglio, aglio e peperoncino [ condiment uscat patrunjel, usturoi si ardei iute rosu ]

Sare

Categorii