Paste cu sos alb si ciuperci
Reteta culinara din categoria Paste. Specific Italia. Cum sa faci Paste cu sos alb si ciuperci
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Paste cu sos alb si ciuperci
Bunatate de paste !!! din ciclul ,,Hai sa facem curatenie in frigider si dulap " Ideea cu cipsurile din salam uscat o am de la chef Giada di Laurentis. Multumesc si dragei mele matusi Viorica din Salaj care are grija sa ma aprovizioneze cu bunatate de ciuperci.
Ingrediente Paste cu sos alb si ciuperci
250 gr tortellini
250 tagliatele cu ou+ spanac
150 gr branza moale cu mucegai alb [ frantuzeasca ]
150 ml smantana
150 gr branza cu negrilica
150 gr salam uscat de Sibiu
150 gr salam uscat trapez cu piper
500 gr ciuperci Oite [congelate ]
2 fire usturoi verde
2 linguri Oglio, aglio e peperoncino [ condiment uscat patrunjel, usturoi si ardei iute rosu ]
Sare