Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac
Instructiuni de preparare Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac
Pentru sos se topeste untul intr-o cratita.Se adauga faina si se caleste 1 minut, avand grija sa nu se arda.Se toarna laptele, putin cate putin, amestecand continuu.
Se adauga coaja de lamaie, mierea si piperul si se lasa sosul sa fiarba pana cand incepe sa se ingroase.
Se adauga branza si se lasa pana cand s-a topit complet.Pastele se fierb in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj, adaugand si spanacul in ultimele 3 minute de fierbere.
Pastele si spanacul se scurg apoi se amesteca cu sosul preparat.
Ingrediente Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac
200 g paste
1 mana de spanac proaspat, tocat
Pentru sos:
50 g unt
50 g faina
500 ml lapte
Coaja rasa de la 1 lamaie
1 lingurita miere
¼ lingurita piper negru macinat
150 g branza albastra