Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac

Pentru sos se topeste untul intr-o cratita.Se adauga faina si se caleste 1 minut, avand grija sa nu se arda.Se toarna laptele, putin cate putin, amestecand continuu.

Se adauga coaja de lamaie, mierea si piperul si se lasa sosul sa fiarba pana cand incepe sa se ingroase.

Se adauga branza si se lasa pana cand s-a topit complet.Pastele se fierb in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj, adaugand si spanacul in ultimele 3 minute de fierbere.

Pastele si spanacul se scurg apoi se amesteca cu sosul preparat.

Ingrediente Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac

200 g paste

1 mana de spanac proaspat, tocat

Pentru sos:

50 g unt

50 g faina

500 ml lapte

Coaja rasa de la 1 lamaie

1 lingurita miere

¼ lingurita piper negru macinat

150 g branza albastra

Categorii