Paste cu sos de gorgonzola,pere si nuci pecan

Instructiuni de preparare Paste cu sos de gorgonzola,pere si nuci pecan
Se fierb Pastele al dente Apa cu Sare, se strecoara si se pastreaza calde. Intre TIMP soi feliaza PERELE, soi calembour INTR non vas si se acopera cu suc de Mere.
Se blanseaza 4-5 pe minute Foc modérée soi Adauga crème fraîche, soi si se amesteca scurt il deoparte.
Se blanseaza 4-5 pe minute Foc modérée soi Adauga crème fraîche, soi si se amesteca scurt il deoparte.
Se încinge uleiul si se dunstuie CEAPA Pina devine sticloasa. Se Adauga PECAM nucile, sucul de lamîie si salvia. Les SOS Se Adauga Pérèle, se amesteca USOR.
Se Adauga la gorgonzola amestecul de mai sus si se lasa sa fiarba USOR pe foc modérée Pina Brinza începe une sé cu Sare topi.Se condimenteaza SOSUL si piper.
Se amesteca Pastele cu sos, soi orneaza.
Ingrediente Paste cu sos de gorgonzola,pere si nuci pecan
2 pere, feliate
200 ml Suc de simple
50 g de crème fraîche
2 linguri ulei de Masline
1 CEAPA mica, Tocata fin
60 g de noix de pécan Nuci, brute farîmitate
1 Lingura zeama de lamîie
Gorgonzola 80 g, bucatele
2-3 Frounze de Salvie, brute tocate
Sare, piper