Paste cu spanac, branza si marar la cuptor

Reteta culinara din categoria Penne. Cum sa faci Paste cu spanac, branza si marar la cuptor

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Paste cu spanac, branza si marar la cuptor

 

INGREDIENTE
500 gr penne 450 gr spanac congelat 150 gr telemea sarata de oaie 2 linguri ulei sare piper negru macinat marar verde 4 oua 2 linguri smantana 50 gr unt pesmet ptr tava

Intr-o oala cu apa clocotita, punem sare si fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.

In uleiul incins, punem spanacul si il tinem la foc pana scade zeama. Adaugam piper si mararul verde si il lasam deoparte sa se racoreasca.

Peste pastele scurse, punem spanacul si branza telemea si amestecam. Ungem o tava cu putin unt, presaram pesmet si asezam compozitia. Batem ouale cu smantana si turnam deasupra. Untul ramas il rupem bucati si il punem deasupra.

Dam tava la cuptor pana se rumenesc.

Ingrediente Paste cu spanac, branza si marar la cuptor

500 gr penne

450 gr spanac congelat

150 gr telemea sarata de oaie

2 linguri ulei

sare

piper negru macinat

marar verde

4 oua

2 linguri smantana

50 gr unt

pesmet ptr tava

Categorii