Paste cu spanac, branza si marar la cuptor
Reteta culinara din categoria Penne. Cum sa faci Paste cu spanac, branza si marar la cuptor
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Paste cu spanac, branza si marar la cuptor
INGREDIENTE
Intr-o oala cu apa clocotita, punem sare si fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.
In uleiul incins, punem spanacul si il tinem la foc pana scade zeama. Adaugam piper si mararul verde si il lasam deoparte sa se racoreasca.
Peste pastele scurse, punem spanacul si branza telemea si amestecam. Ungem o tava cu putin unt, presaram pesmet si asezam compozitia. Batem ouale cu smantana si turnam deasupra. Untul ramas il rupem bucati si il punem deasupra.
Dam tava la cuptor pana se rumenesc.
Ingrediente Paste cu spanac, branza si marar la cuptor
500 gr penne
450 gr spanac congelat
150 gr telemea sarata de oaie
2 linguri ulei
sare
piper negru macinat
marar verde
4 oua
2 linguri smantana
50 gr unt
pesmet ptr tava