Paste italienesti cu bacon si feta

Reteta culinara din categoria Paste. Specific Italia. Cum sa faci Paste italienesti cu bacon si feta

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Paste italienesti cu bacon si feta

 

 O data la doua saptamani se permite sa mancam paste. Asa ca pastram acest privilegiu pentru cate o zi de sambata cand  le prepar rapid .

250 gr ravioli cu burrata si busuioc 250 gr girasoli cu radichio si sunca afumata 250 gr bacon taiat cubulete marunte 200 gr friptura de porc taiata marunt 200 gr branza fetta 200 gr rosii cherry foarte narunte 100 ml ulei masline 2 cepe verzi 1 lingurita de condiment italiensc oglio , aglio , peperoncino sare  Pastele se fierb in apa cu sare , respectand timpii indicati pe ambalaj . Se scurg pastele intr-o strecuratoare si se limpezesc cu apa rece ca sa ramana al a dente .  Pentru ca sunca imi parea cam putina am suplimentat cu friptura de porc taiat marunt de la masa anterioara .  Se prajeste in ulei baconul si cubuletele de carne de porc . Cand acestea sunt rumene se aduga ceapa verd etaiata rondele . Condimentati cu condimentul italienesc . Acum  se pun si rosioarele cherry care se lasa cat sa se inmoaie .  Serviti pastele italienesti cu amestecul de bacon si rosioare .  Pe deasupra se sfarma branza fetta .  Pofta buna  !!!

Ingrediente Paste italienesti cu bacon si feta

250 gr ravioli cu burrata si busuioc

250 gr girasoli cu radichio si sunca afumata

250 gr bacon taiat cubulete marunte

200 gr friptura de porc taiata marunt

200 gr branza fetta

200 gr rosii cherry foarte narunte

100 ml ulei masline

2 cepe verzi

1 lingurita de condiment italiensc oglio , aglio , peperoncino

sare

Categorii